Da li će Deda Mraz ove godine pisati pismo i Vašoj deci...

Pismo i video poruka Deda Mraza

Kako se šalje „Pismo od Deda Mraza“

Novogodišnji običaji nalažu da deca tokom decembra pišu pismo Deda Mrazu međutim, poslednjih godina globalni trend je da, obrnuto, Deda Mraz piše pisma deci! Samo oni roditelji čije dete je dobilo pismo od Deda Mraza znaju kakvo iznenađenje je u pitanju – dogodilo se neočekivano!

Deda Mraz se setio baš mene!“, „On stvarno zna da sam naučio da čitam…“,  „Otkud zna šta sam poželela kad to nisam nikome rekla“… Ovo su samo neke od reakcija dece koja su dobila pismo od Deda Mraza. Pisma Deda Mraza se u Srbiji šalju već petu godinu zaredom. Do sada ih je dobilo desetine hiljada dece širom Srbije. Ukoliko i Vi želite da iznenadite i usrećite neko dete (ili bilo koga) pismom od Deda Mraza, dovoljno je da popunite formular klikom na veliko crveno dugme na kraju ovog teksta. Tamo će od Vas biti traženo da unesete podatke o primaocu pisma (ime, prezime i adresu na koju će pismo biti isporučeno pismo) te da nadvedete neke njegove pozitivne osobine i dobra dela koja je dete učinilo u toku godine (npr. naučilo da čita, hoda, priča… čuvao mlađeg brata ili kućnog ljubimca…). Takođe, nekoliko pasusa kasnije Deda Mraz će pisati o novogodišnjim željama Vašeg deteta i mogućnostima za njihovo ispunjenje gde ćete takođe Vi uobličiti i taj deo pisma.

Koliko košta „Pismo od Deda Mraza“

Cena usluge slanja pisma Deda Mraza razlikuje se od načina isporuke te je, iz tog razloga, važno da obratite pažnju na sledeće opcije i mogućnosti:

 

Takođe, treba da znate da ako izaberete opciju slanja  2 ili 3, pismo stiže preporučeno na ime primaoca (deteta) / LIČNO URUČENJE te da, ako dete u tom trenutku nije kod kuće, morate da objasnite poštaru da se radi o detetu i pismu od Deda Mraza (na adresnici piše da je pošiljalac „Pošta Deda Mraza). Ukoliko nikoga ne bude kod kuće u momentu dolaska Post Express-ovog kurira, pošiljku ćete morati da preuzmete u Pošti ali u tom slučaju obavezno ponesite neki detetov dokument da se poštanski službenik uveri da je reč o detetu (maloletnom licu) kako bi Vam dozvolili da preuzmete pošiljku.

Sada, sve što treba da uradite je da kliknete na dugme ispod i otpočnete proces kreiranja pisma za Vaše dete 🙂

Da li ste znali da Deda Mraz u vaš svet može da uđe i na drugačiji način? – Pismom i video porukom!
– Da, ovo je odlična alternativa dolasku Deda Mraza na Vašu kučnu adresu iz mnogo razloga:

 1. Ova usluga je dostupna, takoreći, širom sveta! Ne postoji ograničenje na uža gradska jezgra Beograda i Novog Sada gde, inače, pružamo usluge;
 2.  Dobar način da deca zavole Deda Mraza ukoliko ga se, inače, stide ili plaše;
 3. Pismo Deda Mraza može da se čita, a video poruka da se gleda nebrojeno mnogo puta, i svaki put će deci biti zanimljivo! svaki put će otkriti neki novi detalj, a ostaće i kao trajna uspomena sačuvana u Vašoj digitalnoj arhivi, radosnici i sl.
 4. Ova usluga je finansijski mnogo dostupnija i povoljnija od usluge dolaska Deda Mraza na Vašu kućnu adresu.

Kako se naručuje personalizovana video poruka Deda Mraza

Video poruka Deda Mraza je deo šire usluge koja se zove „Pismo Deda Mraza“ i naručuje se isključivo online uz pismo Deda Mraza.

Ovo jeste proizvod/usluga naše kuće ali se naručuje preko portala pismodedamraza.rs

Još različititih video poruka

Najneobičnije poklon-iznenađenje

Vaše dete još nije dobilo ovako neobično novogodišnje iznenađenje.

Ovaj video je nešto sasvim drugačije!

Potpuno lična i personalizovana video poruka

Sadržaj video poruke Deda Mraza je u potpunosti personalizovan.

Ovo nije uopštena već lična poruka Deda Mraza Vašem detetu!

Novo na našem tržištu

Do ove sezone ni jedno dete u Srbiji nije dobilo ništa slično!

Potpuno originalno pred-novogodišnje iznenađenje za Vaše dete.

ZA SVEGA PAR MINUTA I NEKOLIKO KLIKOVA

KREIRAJTE VIDEO PORUKU ZA SVOJE DETE

Video poruka Deda Mraza naručuje se i isporučuje ISKLJUČIVO uz uslugu „Pismo Deda Mraza“.

Pošto kreirate pismo (stiže klasičnom poštom na kućnu adresu), možete da čekirate i opciju da želite da naručite i video poruku Deda Mraza (isporučuje se elektronski).

Cena video poruke iznosi 890 RSD + 590 RSD za pismo od Deda Mraza

10000Preko 10.000 poslatih pisama u toku decembra
50000Preko 50.000 nasmejanih lica
50000Do sada preko 50.000 zadovoljnih naručilaca / korisnika naših usluga
1000000Milioni kilometara koja su prešla naša pisma

Još…

Video Deda Mraza, kao i pismo, su jedinstvena i originalna usluga. Već skoro jednu deceniju je hit među decom i roditeljima. Ovo je jedina usluga ove vrste na srpskom jeziku i jedna od retkih u celom svetu. Spoj je kreativnosti i tehnologije.

Video Deda Mraza je priča o jednom uobičajenom danu u kući ili u selu Deda Mraza (u zavisnosti od varijante). Kroz video pratite Deda Mrazove svakidašnje aktivnosti među kojima je i ažuriranje spiskova dobre dece i baš tu je ključni momenat – kada Deda Mraz otvori Veliku knjigu dobre dece i to baš list posvećen Vašem detetu, sa njegovim imenom, prezimenom, fotografijom i još nekim detaljima, a tu je i večita enigma: Baba Mrazica! Lik Baba Mrazice je deci, a i odraslima toliko stran da ne znaju ni kako bi je zamislili. Mi Vam pružamo priliku da je upoznate i sigurni smo da će vam se dopasti! 🙂

O projektu Pismo i video Deda Mraza

 1. 1
  O projektu ``Pismo Deda Mraza``

  Pismodedamraza.rs je servis koji ima za cilj da obraduje decu, da upotpuni i pojača Novogodišnji i Božićni ugođaj i atmosferu koja se tim povodom specijalno kreira počev od druge polovine novembra pa sve do polovine meseca januara. Cilj nam je da postignemo efekat iznenađenja kod dece koja dobiju naše pismo (pismo od Deda Mraza) ili Deda Mrazov video (video poruka od Deda Mraza), da izazovemo miks osećanja u kojima dominira radost, uzbuđenje, ushićenje, čarolija…

 2. 2
  Osećaj zadovoljstva kod naručioca i iznenađenje za decu

  Kod roditelja i naručioca naših usluga želimo da izazovemo osećaj zadovoljstva što su usrećili svoje najmlađe i najmilije. Sudeći po prethodnim iskustvima, znamo da će pismo ili video od Deda Mraza, učiniti veći efekat iznenađenja nego sami pokloni koje će na Novu godinu pronaći ispod jelke iz razloga što su pokloni očekivani ali ne i pismo (i/ili video) u kojem se Deda Mraz detetu obraća lično.

 3. 3
  sadržaj pisma Deda Mraza i video poruke

  U svom pismu Deda Mraz se detetu obraća po imenu. Hvali ga za njegove vrline i dobra dela (koja će dete svakako prepoznati kao svoja), najavljuje svoj dolazak i daje obećanje da će mu ispuniti želje tj. doneti neke od poklona koje je dete zaista i poželelo (sve to ćete vi napisati u obrascu za popunjavanje). Čak i ako dete do sada nije verovalo u Deda Mraza, poverovaće. Usrećite i vi vaše najdraže. Naručite pismo i video od Deda Mraza na www.pismodedamraza.rs