Cenovnik za usluge Deda Mraza

Cene za iznajmljivanje kostima Deda Mraza i Deda Mrazeva

Tel. 062 15 00 245

Cenovnik termina i usluga Deda Mraza

Kod nas možete da iznajmite Deda Mraza (da dođe kod vas (u Beogradu i Novom Sadu) ili da iznajmite kostim Deda Mraza na jedan dan (preuzimanje i vraćanje kostima je moguće samo kod nas, u Beogradu).

Cene su slične. Drugim rečima, skoro ista cena je za Deda Mraza koji dolazi kod vas  i za kostim koji iznajmljujete na ceo dan.

Kada iznajmljujete Deda Mraza, postoje varijante od dvadesetak minuta, pola sata i jednog „školskog“ časa (s mogućnošću besplatnih „produžetaka“ do sat vremena. Polučasovnu varijantu preporučujemo porodicama (kućne posete) a četrdesetpetominutnu (do jednosatnu) za događaje (igraonice, grupe do 15 dece ili manje kolektive).

Za dolazak Deda Mraza u firmu (veći kolektiv (više od npr. 20 dece), neophodno je pozvati i dogovoriti se).

Napomena: Razlikujte sledeće pojmove:

  • „Video poziv“ podrazumeva interakciju uživo sa Deda Mrazom i
  • „Video poruka“ koja podrazumeva personalizovani (snimljeni, montirani i režirani) video koji možete da gledate neograničen broj puta, da ga preuzmete i trajno sačuvate.

Kada od nas iznajmljujete kostim Deda Mraza, podrazumeva se osnovna varijanta u koju ulazi kompletan kostim (Bunda, kapa, pantalone, džak, brada, perika, bele rukavice, čizme, praporci, opasač…) međutim postoje i dodatni elementi koje možete posebno da iznajmite:

Da saznate šta podrezumeva Extender paket i da li Vam je uopšte potreban, kliknite ovde >>>

Da saznate šta je veštački stomak i da li vam je zaista potreban kliknite ovde >>>


Fotografije na ovoj stranici ilustruju prosek naše usluge bilo da je u pitanju naš Deda Mraz koji dolazi kod vas ili kostim Deda Mraza koji od nas iznajmljujete.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija (a potrebno vam je), pogledajte šire opise naših usluga na linkovima ispod:

Cena iznajmljivanja Deda Mraza tarifira se prema važećem cenovniku koji se nalazi na ovoj stranici (iznad).

Cena iznajmljivanja Deda Mraza se razlikuje u zavisnosti od atraktivnosti termina.

* Uz cenu koja je u cenovniku navedena za firme – za broj dece veći od 15-20 neophodno je da pozovete i dogovorite se za cenu.

 


Rentiranje kostima Deada Mraza vrši se na dnevnom nivou. Usluga važi samo za područje Beograda. Kostim se može preuzeti počev od 08:00 do 15h h (kod nas, na Slaviji) uz uplatu iznosa iz cenovnika + kaucija u iznosu od 4.000 RSD koja se vraća zakupoprimcu pošto vrati kostim. Rok za vraćanje kostima je narednog dana do 10:00h.

Uslovi iz cenovnika kao i cene rentiranja su izmenjeni dana 25. sept. 2023.