Pitanja i odgovori

Dobrodošli na stranicu Pitanja i odgovori za servis www.dedamraz.org!

Ovde možete pronaći odgovore na najčešća pitanja o našim uslugama, Dedim Mrazu, cenama i rezervaciji. Ako imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći.


  1. Koja područja pokrivamo sa našim uslugama poseta Deda Mraza?

Fizički, pokrivamo samo uža gradska područja Beograda i Novog Sada, a online pokrivamo čitavu Srbiju, čak i čitavu planetu!

Ipak, kontaktirajte nas kako biste proverili dostupnost za vašu lokaciju, a tu su i obeležene Google mape koje mogu da Vam budu od pomoći.


  1. Kako rezervisati posetu Deda Mraza?

Rezervisanje posete Deda Mraza je jednostavno. Pozovite nas telefonom na 0621500245 (ali vodite računa da ne odgovaramo na SMS i druge tipove tekstualnih poruka. U pitanju je servis kontakt centra koji nema tu mogućnost) ili nam pišite na zakazivanje@dedamraz.org. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i dogovoriti datum i vreme koje vam odgovara.


  1. Koliko unapred treba rezervisati posetu Deda Mraza?

Preporučujemo da rezervišete posetu Deda Mraza što je pre moguće kako biste osigurali datum i vreme koje vam najviše odgovara, posebno tokom praznične sezone kada je potražnja veća.


  1. Ko su Deda Mrazovi koji vrše posete?

Naš tim čine nama bliski i poznati ljudi (od poverenja) koji su obučeni da pruže autentično i nezaboravno iskustvo posete Deda Mraza. Sve su to deke ili tate koje već dugo rade za nas i imaju mnogo iskustava u ulozi Deda Mraza. Oni su srdačani, vedri i strpljivi, uživaju u svom poslu.


  1. Kako će Deda Mraz biti obučen?

Deda Mraz će biti obučen u tradicionalni crveni kostim sa krznom i kapom. Kostimi naših Deda Mrazova su izuzetnno verni, autentični, kvalitetni i skupoceni. Više o kostimima neših Deda Mrazova saznajte ovde.


  1. Hoće li Deda Mraz znati ime mog deteta?

Da, Deda Mraz će znati ime vašeg deteta kojim će ga lično pozdraviti i osloviti. U odgovoru na sledeće pitanje saznajte više.

 


  1. Kako ću Deda Mrazu dati poklone koje treba da donese deci?

Neposredno pre početka događaja, kada Deda Mraz szigne na lokaciju (kada se parkira u vašoj ulici) pozvaće vas telefonom (vodite računa da budete dostupni). Tada neko od domaćina treba da izađe ispred kuće, zgrade… da se upozna sa Deda Mrazom, da mu da neke osnovne upute i informacije o deci (obično uvek ima neka poruka koju Deda Mraz treba da prenese, a korisno je da zna i kako se deca zovu…), Tada ćete mu dati poklone, koje obično izvadite iz svog gepeka ili podruma… Poželjno je da ih prethodno označite ceduljicama sa imenima.


  1. Da li Deda Mraz donosi poklone samo deci ili i odraslima?

Stvar vašeg izbora. Ako za to postoje mogućnosti, lepo je i da roditelji dobiju poklone (makar čarape sa irvasima :))


  1. Kako se vrši plaćanje usluge?

Plaćanje usluge posete Deda Mraza vrši se ili prilikom rezervacije ili na dan posete, u skladu sa dogovorom. Prihvatamo gotovinu kao i plaćanje na račun.
Cene za sve termine su javno objavljene na https://www.dedamraz.org/cenovnik-deda-mraz/


  1. Da li postoji mogućnost otkazivanja rezervacije?

Da, postoji mogućnost otkazivanja rezervacije. Molimo vas da nas što pre, a najkasnije rezervaciju najkasnije 24 sata pre zakazanog termina, obavestite ako želite da otkažete posetu kako bismo prilagodili raspored.


Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!


Kontakt:

Telefon: 0621500245

Email: zakazivanje@dedamraz.org

Veselimo se vašem pozivu!