Kako da iznajmite Deda Mraza (ili Deda Mrazov kostim)?

Lako! Za početak treba da se obratite njegovom pomoćniku Vilenjaku Peri.

Vilenjak Pera je glavni Deda Mrazov pomoćnik. On čini sve kako bi Deda Mrazu olakšao posao tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika kada Deda Mraz ima previše posla od koga će teško moći direktno da Vam se javi na telefon. Takođe, Vilenjak Pera je glavni organizator Deda Mrazovog dolaska u Vaš dom, firmu i sl. Odgovoran je i za Vaše zadovoljstvo uslugom dolaska Deda Mraza, za posebne želje i detalje u vezi sa dolaskom Deda Mraza.

Predlažemo da pozovete Vilenjaka Peru na br. tel. 062 15 00 245 i dogovorite dolazak Deda Mraza na vašu kućnu adresu. Pre poziva razmislite o terminu u kom biste voleli da Deda Mraz poseti Vaš dom. Ukoliko je taj termin zauzet, Pera će Vam predložiti neki drugi odgovarajući. Takođe, on će rado saslušati sve Vaše „specijalne“ želje i preneti ih Deda Mrazu kako bi dolazak Deda Mraza kod vas bio vrlo poseban i originalan događaj.

Pozovite nas na vreme! Svakim danom imamo sve manje slobodnih termina.

Za sve što nije zakazivanje usluge…

Ukoliko imate neka vrlo specifična pitanja u vezi nekog konkretnog kostima, u vezi materijala, kroja, rokova za izradu novog kostima i slično, kontaktirajte čika Miroslava Bronzića direktno na 063370427. On jedini poznaje (i razlikuje) sve kostime, brade i ostale elemente Deda Mrazovih kostima te može da Vam pruži vrlo detaljne i konkretne informacije.