Extender paket usluga

Šta sve čini „Extender“ paket koji možete da iznajmite kod nas, uz kostim Deda Mraza:

 1. 1
  Bela košulja sa heklanim manžetnama

  Što bi Deda Mraz nosio košulju?
  – Da bi mogao da skine bundu kad je u zatvorenom prostorun (da vam ne bude prevruće), a da i dalje bude Deda Mraz 🙂

  Hekleraj na manžetnama služi kao ukras i da pojača etno „dimenziju“ ali i da bi, dok je Deda Mraz u bundi heklana manžetna virila ispod krzna (preko belih rukavica). Rukavi na košulji su namerno duži nego što je uobičajeno kako bismo dobili željeni efekat.

 2. 2
  Crveni tregeri (suspenderi)

  Tregeri, a kakvi nego crveni, u slučaju Deda Mraza su jako interesantan i neobičan detalj koji se lepo ističe na njegovoj beloj košulji.

  Istina, ushićenu i uzbuđenu decu baš briga za Deda Mrazove tregere 🙂 ali, nije da ih neće primetiti, naročito ona malo starija deca. međutim, detalji su ipak bitni! Sigurno želite da imate one „WoW“ i prelepe fotografije, kao iz lux magazina… da, za njih su potrebna dva uslova: Top model i profesionalni fotograf. Prvi uslov (top model) je zasigurno ispunjen kada imate Deda mraza u pre-luksuznom kostimu i sa svim „gadžetima“ iz „Extender“ dodatka.  Za drugi uslov se malo potrudite i eto… Profesionalne i lepe fotografije su zagarantovane!

 3. 3
  Svečano crveno prsluče

  Crveni prsluk je modni detalj koji doprinosi eleganciji i stavu. Skreće pažnju. Može biti od skupoceng satena, baršuna, pliša ili crvenog škotskog karoa.

  Od detalja koji se ističu na prsluku, dominiraju zlatni dugmići koje često imitiraju praporci. Za jedno dugme zakačite lanče džepnog sata koji dtžite u džepu prslučeta.

  Dakle, elegancija na kvadrat!

 4. 4
  Džepni časovnik sa lancem

  Džepni časovnik sa lancem . detalj kojim ćete opčiniti svoju publiku!

  Jedan je od „aduta“ kojim produžavate svoju priču, a pre čina podele poklona.

  Kada teatralno izvadite sat iz džepa, otvorite poklopac i pitate decu znaju li šta je ovo, susrešćete se sa vrlo zanimljivim odgovorima. Naravno, neko će pogoditi da je u pitanju sat ali… Kakav sat?!
  – To nije običan sat! To je čarobni sat Deda Mraza uz pomoć koga on može da zaustavi vreme kako bi za jednu noć mogao da obiđe ceo svet… odgovore na eventualna potpitanja smislite sami 🙂

 5. 5
  Ručno zvono

  Ručno zvono (metalno sa drvenom drškom, ali su uključeni i praporci iz osnovnog paketa).
  Praporce stavite oko ruke (kao narukvicu) ili na pojas da zveckaju dok hodate, a u ruci držite zvono kojim ćete najaviti svoj dolazak. Deda Mraz, inače, nikada ne zvoni na zvono na vratima. koristi svoje.

 6. 6
  Opasač

  Opasač na koji se kače razni gadžeti poput starinskih ključeva, kićanki, praporaca i sl.

 7. 7
  Truba kojom se dozivaju izvasi

  Truba kojom se dozivaju izvasi (zadenite je za pojas)

 8. 8
  Bele rukavice (jahačke)

  Bele rukavice (jahačke ili konobarske, mnogo prefinjenije od onih iz osnovnog paketa).

 9. 9
  Kompas

  Pokažite ga deci pitajući ih znaju li šta je ovo?! Potom započnite priču kako ste jutros, s zapregom irvasa poleteli sa Severnog pola ka jugu, prateći starinsku mapu i pravac koji pokazuje kompas…

 10. 10
  Dvogled/durbin

  Dok deci budete objašnjavali kako ste sa visine, u letu ispod oblaka, durbinom/dvogledom tražili i uočili beograd, a potom i prozor kuće u kojoj žive deca koju upravo animirate…

 11. 11
  Čarobnjački štap Deda Mraza

  Do

Potrošni materijal koji ide uz „Extender“ uslugu (ne vraća se)

 1. 1
  Mapa Severnog pola i Deda Mrazovog sela

  Oduševiće, naročito stariju decu. Satima će moći da gledaju u nju, maštaju i proučavaju.

   

  Deda Mraz može ili da namerno zaboravi da je ponese kad pođe ili da je pokloni deci.

 2. 2
  Društvena igra ``Pomozi Deda Mrazu da sakupi sve izgubljene poklone``

  Naročito prijatnu prazničnu, porodičnu atmosferu obogatiće i ova prigodna društvena igra.

  Osim dobre zabave, ova igra ima i edukativnu dimenziju. Osim uvežbavanja sabiranja i oduzimanja (poklona), igrači treniraju snalažljivost, računanje isplativosti i inteligenciju uopšte.

   

  Iako „Pomozi Deda Mrazu“ na prvi pogled podseća na čuvenu igru Ne ljuti se čoveče, cilj joj upravo drugačiji. Naime, pobednik nije onaj ko prvi stigne na cilj već onaj ko sakupi najviše poklona koje je izgubio Deda Mraz (i vrati mu ih).

  Na putu od starta do cilja, igrače vrebaju razne zgode i nezgode, a u obavezi su da postupaju onako kako zahteva junak-domaćin polja na koje ste stali… Sve je moguće, a dubra zabava i druženje sa drugarima i porodicom su zagarantovani!

Sa svim ovim elementima bićete nestvarno-stvaran Deda Mraz. Ne samo da ćete biti tako posebni i originalni u vizuelnom smislu već će vaš performans biti obogaćen pričom (dok budete demonstrirali sve vaše „gadžete“).

Uloga Deda Mraza nije samo da podeli poklone deci već i da ih zabavi pričom, da ih fascinira i dovede u stanje potpunog ushićenja, da zapodene priču i interakciju sa decom, da roditeljima obezbedi obilje foto i video materijala… A pokloni… Oni dolaze tek na kraju 🙂

Saznajte

Na koji način  će „Extender paket“ doprineti Vašoj autentičnosti?

Deda Mraz je „pojava“ i u vizuelnom i u svakom drugom smislu. Ni jedan svakidašnji deda nije dako dobar i darežljiv, zasigurno nema toliku i sacvim belu bradu, a naročito sa ne oblači u crveno i tako prefinjeno odelo! Da, prefinjeno! E da bi bilo još prefinjenije i svečanije, trebaju vam elementi koji dolaze u Extender paketu 🙂

Zamislite sada sebe, ali očima Vaše publike, kada u trećem ili četvrtom minutu vašeg performansa (onda kada se stišaju uzvici oduševljenja i sevanje bliceva), a pre nego što uopšte započnete sa nastupom, skinete svoju bundu i time ponovo izazovete“wow“ reakcije i aktivirate bliceve 🙂 Pa da, to može samo „pravi“ Deda Mraz.

 

Kažu da je Dedamrazovska bunda, pored brade, jedini bitan deo kostima. Da, to kažu amateri (isti oni što na nogama imaju patike, a preko njih nekakve „nazuvače“ od crnog skaja koje imitiraju čizme. Međutim, profesionalac je i dalje Deda Mraz, čak i kada skine bundu jer tada na videlo izađe njegova svečana bela košulja sa čipkom na manžetnama, otmeno prsluče (ili od prefinjenog bordo pliša ili crvenog škotskog karo-a) koje umesto dugmića ima sitne praporce, a na jedan od njih zakačeno lanče koje završava u džepćetu sa strane… Ufff!

Pa kad pompezno i teatralno (u belim rukavicama) izvadite svoj sat (na kome je vreme zaustavljeno na „pet do dvanaest“) i otkrijete svojoj publici na koji način (uz pomoć čarolije i tog naročitog časovnika) ste zaustavili vreme zahvaljujući čemu za jednu noć možete da obiđete ceo svet i obradujete svu dobru decu sveta… Ili šta god pričali, umesto ove priče, bitan je vaš scenski nastup koji treba da izaziva divljenje publike a to nije moguće ukoliko nemate „materijal“. [/rt_col] [/rt_cols]

Deda Mrazovi crveni tregeri

Budite mudri pa ne zakopčavajte prsluče kako bi se ispod njega nazirali, a u nekim momentima (koje uslovljavaju Vaši pokreti) i sasvim videli, crveni tregeri 🙂

Zašto tregeri? Znate onu priču od dimničaru i dugmetu tj. verovanje da kada vidite dimničara treba da se uhvatite za dugme i zamislite želju. To svi radimo ali, na žalost, danas ćete pre sresti jednoroga nego odžačara 🙂
E isto tj. slično važi i za Deda Mrazove crvene tregere! 🙂

Međutim, nije sve ni u verovanju već ima nešto i u stilu i tradiciji. Naime, tregeri (Hosenträger) su dugo bili deo tradicionalne muške odeeće u mnogim kulturama, uključujući i skandinavsku, odakle Deda Mraz dolazi. Nošenje tregera simbolizuje snagu, muškost i pouzdanost, sve osobine koje se pripisuju Dedi Mrazu. Tregeri daju Deda Mrazu jedinstven i prepoznatljiv stil. Oni dopunjuju njegovu crvenu odeću sa kojom se „mečuju“ a kontrasr su njegovoj beloj košulji i sedoj bradi, čineći ga još upečatljivijim. Crveni tregeri Deda Mrazu daju simpatičan i neobičan „look“, što ga čini još dražim deci.

Tregeri su više od pukog modnog dodatka – oni su simbol tradicije, funkcionalnosti, stila, udobnosti i zabave.

Dakle, sledeći put kada vidite Deda Mraza, obratite pažnju na njegove tregere.

Ako ih ugledate zamislite želju (bez hvatanja za dugme)

Cena najma "Extender" paketa

RSD2.800

Elementi „Extender“ paketa:

 • Bela košulja sa čipkom na manžetnama;
 • Crveno svečano prsluče;
 • Crvene tregere (suspendere)
 • Džepni časovnik sa lancem
  Ručno zvono (metalno sa drvenom drškom, ali su uključeni i praporci iz osnovnog paketa)
 • Opasač na koji se kače razni gadžetui poput starinskih ključeva, kićanki, praporaca i sl.
 • Truba kojom se dozivaju izvasi (zadenite je za pojas)
 • Bele rukavice (jahačke ili konobarske, mnogo prefinjenije od onih iz osnovnog paketa)
 • Kompas*
 • Starinski dvogled ili durbin (nosite ga oko vrata)**
 • Starinsku / vintage mapu Evrope i Severnog pola
 • Truba (za dozivanje irvasa)
 • Čarobnjački štap Deda Mraza

Napomena

„Extender“ paket nije moguće iznajmiti bez osnovnog paketa tj. bez kostima Deda Mraza po ceni navedenoj u cenovniku. Ukoliko želite da iznajmite samo „Extender“ paket (bez kostima Deda Mraza), njegova cena se uvećava za 50%.

Kako do "Extender" paketa, ali bez naknade?

Postoji način i za to, ali samo za snalažljive i brze!
„Ko pita, ne skita!“ ili „Ko uči, nauči!“. Drugim rečima, ko čita ovaj sajt (umesto da se odmah lati telefonske slušalice), saznaće da kod nas postoji i ponuda pod nazivom „Ultra lux kombinacije po ceni najma standardnog kostima“! Međutim, svega su tri takve kombinacije, a od njih tri samo dve podrazumevaju većinu elemenata koje sadrži „Extender“ paket. (možda ne baš sve elemente ali svakako one najbitnije).

Evo o čemu se radi:

OGRANIČENA PONUDA

Ultra lux kombinacije (ispod) po ceni najma standardnog kostima

Crveno-zeleno (ili samo zeleno)

Crveno-zeleno

Kostim iz više delova, a sastoji se od bunde koja je kontrastno ostatku kostima, tamno-zelena. Zamisao dizajnera je da Deda Mraz, pošto uđe u kuću i pozdravi prisutne, skine bundu (i okači je na naslon svoje stolice, kako bi se videla). Deda Mraz ostaje u beloj košulji sa čipkanim manžetnama i crvenom prslučetu.
Pogodnost: Izbegnite znojenje i napad vrućine.

Kombinacija 2: Umesto crvenih, zelene pantalone (+ zelena kapa i jutano-zeleni džak).
Napomena:  Prilikom rezervacije ovog kostima naglasite koju kombinaciju želite.

Bordo-crveno

Bordo-crveno

Za razliku od crveno-zelene i crveno-bež kombinacije, ova bordo-crvena kombinacija predstavlja klasičnu varijantu bez košulje i prslučeta ispod bunde.

Ovo je najtamnija crvena kombinacija u našoj kolekciji i u priličnoj meri „odskače“ od one crvene koja priliči klasičnom Deda Mrazu.

Naš savet je da se raspitate i o drugim našim bordo kombinacijama pre nego što se zaista odlučite za ovu tamnu varijantu.

Crveno-bež (ili samo bež)

Crveno-bež

Ovaj kostim ima krznenu bundu dizajniranu u prirodnim tonovima (svetlije i tamnije bež) prošivenu bordo-crvenim detaljima te opšivenu belim gustim krznom duge dlake. Deluje izuzetno bogato, skupoceno i elegantno. Ispod bunde, kako bi mogao da je skine na događaju, Deda Mraz ima bež košulju u etno stilu i elegantno crveno prsluče.

I ova kombinacija može da bude više ili manje „crvena“ tj. može da bude bliža klasičnom Deda Mrazu (crveno) ili Božić Bati (natur).