Iznajmite najkvalitetniji Kostim Deda Mraza u Srbiji i regionu, a vrlo verovatno, i na celom svetu!

Pogledajte i uverite se!

Kod nas možete da iznajmite neki od izuzetno kvalitetnih Deda Mrazovih kostima iz našeg fundusa, po relativno povoljnim uslovima i cenama.

Ukoliko ste iz Beograda, nastavite da čitate ovu stranicu, a ukoliko ste iz nekog drugog grada u Srbiji (ne možete da dođete kod nas po kostim), kliknite ovde i saznajte kako možete da iznajmite naš kostim „na daljinu“ >>>

Potreban vam je najkvalitetniji kostim Deda Mraza – Na pravom ste mestu!

Mi smo specijalizovani servis za kostime Deda Mraza.

Naš fundus broji pedesetak najlepših i najoriginalnijih kostima Deda Mraza na domaćem tržištu.

Možete da pozajmite neki od njih po prihvatljivim uslovima i cenama!

Bilo da vam je kostim Deda Mraza potreban za kućnu varijantu (da glumite Deda Mraza svojoj deci) ili za neki javni nastup ili snimanje reklame i sl., na pravom ste mestu!

Naši kostimi Deda Mraza su svi ručne izrade od najkvalitetnijih i materijala: kvalitetnog crvenog mebl pliša opšivenog belim veštačkim krznom.

Naročita pažnja je posvećena detaljima kao što su brada i perika koje su uvek bujne i bogate obzirom da je brada „najosetljiviji“ element kostima koji, ako nije dobar i kvalitetan, lako može da razotktije Deda Mraza.

Drugi najvažniji element Deda Mrazovog kostima je bunda. Ona je uvek lepa, čista i reprezentativna!
Jako važan element Deda Mrazovog kostima su čizme. Podrazumeva se da ćete uz kostim dobiti i prave čizme, a ne nazuvice koje prekrivaju cipele što je, inače, domaći standard kada je u pitanju iznajmljivanje kostima Deda Mraza.

Zapamtite!

Niko ne može, vašoj deci, biti bolji Deda Mraz od njihovog deda, tate ili strica, ujaka. Razlog je što ih Vi poznajete i znate sve njihove interne fore, želje, narav, očekivanja…

Za izgled se ne brinite! Napravićemo od Vas najdedamrazolikijeg Deda Mraza kojeg ste ikada videli! Imamo najbolju Dedamrazovsku poremu na svertu! (bez šale, nigde nećete naći bolje kostime Deda Mraza od naših).

Ako, ipak, niste voljni da se denete u ulogu i kostim Deda Mraza, prepustite to nama. Delegirajte taj zadatak nekom od naših kolega, profesionalaca, koji umeju da vladaju situacijom i maestralno se nose sa ulogom koju igraju.

Fotogeničnost

Nije fora samo u kroju i kvalitetu Deda Mrazovog kostima, već je fora u njegovoj fotogeničnosti.

Detalji su bitni

Kostim Deda Mraza ne čini samo brada i odelo već ga čine svi ti detalji i gadžeti koji idu uz njega.

Materijali

Crveni mebl pliš i belo veštačko krzno duge guste dlake jesu osnovni materijali za kostim ali…

Bujna brada

Brada Deda Mraza mora da bude bujna, lepa, uredna i negovana. Ovo postižemo velikim trudom.

Deda Mrazov džak

Ovom detalju se, obično, ne posvećuje naročita pažnja ali kod nas to nije slučaj.

Prave čizme

Deda Mraz mora da bude lepo obuven! Navlakače preko patika ne dolaze u obzir!

Kako izgledaju naši kostimi

U foto galeriji (ispod, niže) je prikazana većina naših kostima, a fotografije su aktuelne (fotografisano pre nekoliko meseci).
Naša preporuka je da ne birate kostim gledajući foto galeriju iz razloga što vam možda neće odgovarati veličina tipovanog modela ili će možda, u tom trenutku, biti izdat. Tokom druge polovine decembra, kada je potražnja izuzetno velika, uglavnom imamo jako malo raspoloživih modela.

Važno je da što pre rezervišete kostim, a model birajte kada dođete kod nas. Svakako, evidentno je da su svi jako lepi i priubližno istog kvaliteta.

Kada rezervišete kostim, ukoliko to posebno ne naglasite, podrazumeva se da da ste rezervisali klasičan crveni kostim (niijanse u rasponu izmeću Scarlet i Crimson).

Iznajmite i "Extender" paket usluga

Tzv. „Extender“ paket se ne podrazumeva. Ukoliko želite da svoj kostim obogatite raznim luksuznim detaljima koji će izazvati oduševljenje vaše publike i dece, kliknite na zeleno dugme ispod.

Gde se preuzimaju Deda Mrazovi kostimi?

Ukoliko ste iz nekog drugog grada u Srbiji

i ne možete da dođete kod nas po kostim, saznajte OVDE koji i kakvi su uslovi iznajmljivanja kostima na daljinu (Dostava i vraćanje Post Express-om). >>>

Akcijska ponuda

Saznajte šta se nudi po akcijskim i sniženim cenama.

  • Kaucija za iznajmljivanje kostima Deda Mraza iznosi 4 000.00 din.
  • Kaucija se vraća po povratku kostima i rekvizita.
  • Cene za konkretne datume pogledajte u našem cenovniku.

Napomene:

  • Kostim uvek dobijate čist i sterilisan, a naročita pažnja se posvećuje bradi. Ona je uvek sterilna, mirisna i negovana.
  • U odnosu na iznajmljivanje npr. venčanice, cena je značajno niža iako je vrednost odevnog predmeta približno ista.
  • Kostimi se prethodno higijenski tretiraju (suvo hemijsko čišćenje) koje je uračunato u cenu.

Nosite naočare. Iako naočare nisu ugovorni element kostima Deda Mraza (kao ni npr. čarobnjački štap), zatražite i daćemo vam ih (ukoliko ih imamo na lageru).

Upotpunite animaciju nekim gadžetom. Ova lupa nije deo kostima Deda Mraza koji se iznajmljuje kod nas ali zasigurno kod kuće imate neki kompas, dvogled ili kakav treći retro gadžet…

Obavezno nosite bele rukavice! (Ddobijaju se uz kostim), Osim što ćete delovati prefinjeno i uglađeno, rukavice skrivaju vaše godine (Deda Mraz uglavnom nije deda nego tata) 🙂

Pogledajte galeriju naših kostima za izdavanje

U galeriji su prikazane samo bunde kao glavni element kostima (pored brade).

Takođe, vodite računa i o činjenici da je u toku sezone, usled prevelike potražnje, izbor uglavnom sužen bez mogućnosti biranja kombinacije.

A ovo je kolekcija naših brada i perika

Brade nabavljamo od više različitih dobavljača i različitog su oblika, nijanse i strukture.

Brada nakon svakog pranja prolazi kroz proces ručnog razdvajanja i ispravljanja vlasi i hemijsko-kozmetički tretman. Brada je uvek sterilna i čista i nikad, ma koliko gadljivi bili, nećeti imati problem da je stavite na lice (vidi se i oseti da je čista, mirisna i negovana).

Kakve još kostime imamo?

  • Imamo i kostim Baba Mrazice!
  • Imamo i kostim Sneguročke (Deda Mrazova pratilja / devojčica, iz ruske bajke po kojoj je kreiran lik Elze iz Zaleđenog kraljevstva).
I na kraju

Kako stvarno izgleda neki čika koji glumi Deda Mraza u našem kostimu

Primetili ste, zasigurno (a ia ako niste, sad vam kažemo) da su sve fotografije iznad studijske i u priličnoj meri profesionalne (premda su stvarne, nisu tzv „stock“ fotografije kupljene negde na internetu.

Ispod se nalaze potpuno amaterske fotografije (načinjene mobilnim telefonom) na stvarnom događaju gde Deda Mraz nije profesionalac već je to samo jedan čika koji je obukao (naš) kostim 🙂

Osim toga, na ovim slikama niko ne pozira (ni Deda ni deca), sve je spontano i ultra-realistično.

Koliko je veran, tek pokušajte da dočarate očima dece koja mu se raduju 🙂

(Listajte galeriju klikćući na stelice „levo“ i „desno“)