O nama

Servis za usluge Deda Mraza

Mi smo profesionalni servis specijalizovan za pružanje usluga Deda Mraza. Naša osnovna delatnost je rentiranje autentičnih kostima Deda Mraza i organizovanje dolaska naših profesionalnih Deda Mrazova na vašu kućnu adresu kako bismo upotpunili vaše praznično iskustvo.

Sa ponosom ističemo našu posvećenost pružanju visokokvalitetnih i zabavnih usluga svim našim klijentima.

Imamo zaista veliki tim ljudi koji nastoji da vam pruži nezaboravno iskustvo bilo da je u pitanju usluga slanja pisma i video poruke Deda Mraza, iznajmljivanja kostima ili dolaska Deda Mraza u kućnu posetu.

Naš tim čini nekoliko Deda Mrazeva – dobrih čikica i dekica veoma voljnih i raspoloženih da vas dobro zabave ali i mnogi drugi poput naših operatera koji administriraju pisma Deda Mraza, montažera koji montiraju video poruke, krojačica i garderobijea, knjigovođa, naše filmske ekipe koja stvara video poruka i sl.

Deo naše ekipe

Cilj nam je da svaki susret sa našim Deda Mrazom bude magičan i poseban za vas i vaše najmilije bez obzira da li je u pitanju porodična proslava, korporativni događaj ili javni nastup, naš Deda Mraz će uneti radost i osmeh na lica svih prisutnih.

Verujemo u važnost tradicije i prazničnog duha, i trudimo se da svaki trenutak proveden sa našim Deda Mrazom bude nezaboravan i pun radosti.

Hvala vam što ste odabrali naš profesionalni servis za usluge Deda Mraza. Radujemo se što ćemo zajedno stvarati magiju praznika i širiti radost svuda gde nas pozovete!

SAZNAJTE

Koje sve usluge pružamo

Iznajmljivanje kostima Deda Mraza

Budite originalan Deda Mraz u kostimu koji ćete na jedan dan iznajmiti kod nas. Ova usluga je, u tzv. premium terminima čak i povoljnija od usluge dolaska našeg Deda Mraza ali zbog ograničene količine kostima u našem fundusu, zakažite na vreme!

Više o ovoj usuzi

Pozovite nas na vreme! Svakim danom imamo sve manje slobodnih termina.

Tradicija, znanje i iskustvo

Naš zanat je „pečen“ duže od deceniju ipo kada smo, te davne, 2007. godine nabavili prva tri kostima. Od tada odo danas usavršili smo kroj, naučili mnogo o materijalima i o specifičnim tehnikama održavanja. Osim krojačkog, izučili smo i vlasuljarski zanat. Naše brade i perike su uvek bujne, i negovane. Naše čizme su uvek naglancane i ukrašene. Detalji na našim kostimima oduzimaju dah!

Osnivač Deda Mraz servisa i Deda Mraz

Čika Miroslav Miki Bronzić

Brojevi, često, govore više nego reči

Zanimljive brojke

52Kostima deda Mraza u našem fubdusu
15Godina poslovanja i iskustva
6Deda Mrazeva u našoj ekipi
3500Više od 3.500 zadovoljnih klijenata