ŠTA JOŠ MOŽEMO DA VAM PONUDIMO

Showroom – Galerija

Ovde saznajte ša mi kao specijalizovani servis za usluge Deda Mraza možemo da Vam ponudimo.
Za neupućene tj. one koje je Google direktno doveo na ovu stranicu, u ponudi imamo:

  • Uslugu iznajmljivanja kostima Deda Mraza (Beograd);
  • Uslugu „Deda Mraz kod vas“ (Beograd i Novi sad) i
  • Servis za pisma i video poruke Deda Mraza.

Ova stranica posvećena je iznajmljivanju kostima i opreme za Deda Mraza. Pogledajte šta sve imamo u ponudi:

Galerija naših kostima za izdavanje

Ovo su najlepši, najkvalitetniji i najkreativniji kostimi Deda Mraza u zemlji (a i šire)!

Konačno to možemo da kažemo sa sigurnošću i bez straha da bi iko mogao da se usprotivi ovoj našoj tvrdnji.

Godinama smo obogaćivali i negovali naš fundus kako bismo došli ne samo do zavidnog broja već i do izuzetno visokog kvaliteta naših kostima.

Samo oni koji se bave ovim poslom, a gotovo da ih nema, znaju koliko je teško graditi i održavati ovakav portfolio. Svaki kostim se izrađuje ručno (može da se kupi ali minimum četiri klase ispod klase koju mi negujemo). Osim toga, kostimi se jako lako „ofucaju“ usled prečestog tretiranja hemijskim (sivim i mokrim) čišćenjem i pranjem te je neophodno konstantno ulaganje u reparacije (zamenu krzna), četkanje krzna do iznemoglosti i sl.

Zahvaljujući svom tom našem trudu, svaki primerak iz našeg fundusa je savršen i jedinstven. Teško da imamo dva identična kostima obzirom da ih stalno obogaćujemo detaljima.

Na slici iznad je jedan od naših najstarijih kostima.
Datira iz 2010. godine! Za ovu sezonu promenjeno mu je krzno.

Verovali ili ne, Dedamrazovski kostim je kao vino! Što je stariji – to je bolji!

Ako se pitate kako je to moguće, odgovor je jednostavan: Ne dozvoljavamo da se samo habaju i troše. Čim uočimo da neki kostim iz kategorije „Novo“ nije više spektakularno lep tj. nov, ide na doradu kojom se njegova lepota podiže čak i iznad nivoa na kom je bio kao nov kostim. Dodaju mu se detalji u vidu ukrasnih traka, praporaca, zvončića, kićanki… umesto običnog crnog, dobija novi pojas sa detaljima i sl. Krzno se podvrgava reparaciji i kozmetičkim tretmanima i sl., a kad i takav kostim „iznemogne“, odlazi na renoviranje (zamenu krzna, dugmadi i sl.).

Isto je i sa bradama i perikama. One su izuzetno delikatan element kostima koji mora da se neguje i tretira na visini vlasuljarskog zanata. Nakon svakog korišćenja / iznajmljivanja, brade i perike se peru posebnom metodom i „hemijom“ te se ručno raspetljavaju, četkaju i oblikuju.
U četvroj fazi, kada procenimo da kostim više nije dostojan našeg fundusa, skidamo mu sve detalje i dajemo ga na prodaju Deda Mrazovima kao običan polovni kostim.
Zato, budite sigurni, kod nas uvek dobijate najbolje i najviši nivo usluge.
Zahvaljujući kostimu iznajmljenom kod nas, bićete savršen Deda Mraz čak iako niste neki naročit glumac.

A materijali za kostime su tek posebna „bajka“. Stižu odasvud. Pliš, baršun i velur nam dobavljamo iz Istanbula, brade stižu iz dalekog Minhena, a pozamanterski materijali sa Terazija i iz Amsterdama. O da! Nije šala s Deda Mrazevima! A i sami ćete se složiti da ne postoji lepši i doteraniji deda od Deda Mraza!