Oglas za posao Deda Mraza

Postanite naš Deda Mraz

Osim odlične zarade, garantujemo i najzabavnije radno mesto na svetu!

Naziv radnog mesta: Deda Mraz
Broj slobodnih radnih mesta: 2
Lokacija: Beograd

Agencija za izdavaštvo „Interact“ raspisuje konkurs za radno mesto „Deda Mraz“ na određeno vreme.


Zahtevi

  • Moraš da budeš veseo, pošten i dobar čovek: Deda Mraz je ličnost koja je sinonim za dobrotu. I ti po karakteru moraš da budeš dobar, nesebičan, prijatan, human…
  • Godine nisu mnogo bitne: ne moraš da imaš 60+ godina. Ne moraš da imaš dugu sedu bradu niti veliki stomak (ukoliko imaš, utoliko bolje ali zaista nije presudno) ali vodi računa da treba da izneseš ulogu dede, dobrog starog dekice. To je jako mladom čoveku jako teško kako u vizuelnom smislu tako i ponašanjem. Ukoliko imaš oko 40 godina, to uz kostim i obuku i nije tako teško ali ako imaš oko 20 godina, skoro da nije moguće.
  • Ipak, ostale karakteristike i osobine kao što su komunikativnost, ozbiljnost, stav i autoritet su važnije od fizičkih. Naši kostimi i maske učiniće te potpuno originalnim Deda Mrazom.
  • Radno iskustvo nije neophodno: Ne moraš da budeš glumac, animator ili vaspitač po struci ali moraš da budeš komunikativan, kulturan, prijatan i veseo čovek te da poseduješ umeće ophođenja sa ljudima, a naročito sa decom. Ako si dobar animator u društvu i često si u centru pažnje, moguće je da jesi dobar kandidat za posao Deda Mraza. Pokušaj!
  • Moraš da budeš spretan, brz, jak i izdržljiv: Ovo nije posao za slabiće i mlakonje. Deda Mraz je spretan čovek, brz, tačan… Ako svugde kasniš i svi te čekaju, nećeš se ni kod nas zadržati. Moraš da budeš u dobroj formi i kondiciji. Ovo je težak posao. Osim što Deda Mraz ima puno posla, on radi i radi „prekovremeno“. Fizička snaga i izdržljivost trebaće ti jer ćeš po nekada da radiš i 12 sati dnevno ali i npr. u momentu kada ti u krilo sedne cela porodica: tata od 95 i mama od 80 kg. Decu povrh njih ne računaj. Pritom si obučen u bundu u kojoj ti je nepodnošljivo vruće…
  • Moraš da budeš mentalno stabilan: Deda Mraz mora da bude miran i staložen tip, tolerantan i imun na frustracije. Ukoliko si isuviše temperamentan, eksplozivan, burno reaguješ situacije kao što su nepravda ili omalovažavanje (od strane klijenata. Ne dešava se ali nije isključeno), ukoliko te nerviraju nestašna deca i njihova graja, gužva u saobraćaju i sl., ovo nije posao za tebe.
  • Moraš da budeš aktivan vozač i da poseduješ sopstveni automobil: Da bi stigao sa jednog odredišta na drugo, moraš da budeš mobilan i snalažljiv kao irvas.


Opis posla

Biti deda Mraz kod nas znači dobijati dnevni raspored gde sve treba da se pojaviš narednog dana i u tačno koje vreme. Uglavnom su to porodice sa malom decom ili firme. U nečijem stanu ili kući se zadržavaš pola sata, a u firmi 45 min. do sat vremena.

Deda Mraz animira decu i deli im paketiće koje su mu prethodno dali roditelji /naručioci usluge.
Svaki naš Deda Mraz početnik dobije pisane instrukcije na 10ak kucanih stranica gde je opisano poželjno ponašanje i tok događaja od momenta kad se prvi put klijentu najavi telefonom pa sve do kraja događaja. Dokument sa instrukcijama sadrži primere Deda Mrazovih priča, fora, monologa, „kriznih situacija“ i sl. Ništa se ne uči napamet. Sve je stvar improvizacije ali detaljno pisano uputstvo uvek dobro dođe. Nije zgoreg i detaljno ptoučiti naše Opšte uslove pružanja usluga.

Angažmani su uglavnom petkom poslepodne i danima vikenda dok su preko nedelje ređi osim ukoliko niste naš „vikend Deda Mraz“.Zarada

Deda Mraz ima honorar u iznosu od 40% od cena prikazanih u našem cenovniku koi se nalazi na https://www.dedamraz.org/cenovnik-deda-mraz/
Svi troškovi koji proizlaze iz angažovanja (gorivo, parking, telefon…) su lični troškovi angažovanog.


Način aplikacije

Ukoliko ispunjavaju gorenavedene uslove, kandidati mogu da nam se jave telefonom na 063/370-427 (Miroslav) ili da pošalju prijavu u elektronskoj formi, e-mailom na adresu zakazivanje@dedamraz.org sa naznakom „Prijava za posao Deda Mraza“.


Profil poslodavca

Agencija Interact je servis za iznajmljivanje Deda Mraza koji se bavi poslovima pružanja usluga izdavaštva, edukacije, animacije i srodnim poslovima.


Naš Deda Mraz uvek izgleda reprezentativno, fino, uglađeno… Uglavnom se osećaš ponosno što si – ko si i što su uvek sve oči uprte u tebe (čik probaj da pređeš ulicu i začućeš sirene, zvižduke, pesme koje ti pevaju, „škljocanje fotoaparata“… Nije lako