Deda Mraz iznajmljivanje Beograd, Novi Sad i Pančevo

TELEFON ZA ZAKAZIVANJE

011/344-62-12

Deda Mraz u vašem domu…

Ali ne bilo kakav Deda Mraz! Naš Deda Mraz izgleda stvarno i uverljivo. Ponaša se shodno svojoj ulozi. Blag je i dobrodušan a takvog ga deca vole i trče mu u zagrljaj!

deda-mraz-beograd

Kostimi koje ima naš Deda mraz su originalani, svečani i bogati. Prateća oprema našeg Deda Mraza (džak, zvonca, praporci, sat, ključevi…) pleni dečju pažnju.


Kako izgleda nastup našeg Deda Mraza?!

Nastup svakog našeg Deda Mraza je taktičan, unapred detaljno isplaniran. Razlikuje se u odnosu na uzrast i broj prisutne dece. Za svaki uzrast postoji detaljno razrađen scenario Dedamrazovog nastupa a ukoliko je grupa mešovita, Deda Mraz će kombinovati različite forme nastupa kako bi bio podjednako interesantan svoj deci.

Deda Mraz iznajmljivanje Beograd

Deda Mraz za iznajmljivanje – Beograd


Šta se očekuje od Vas za vreme i pre Deda Mrazove posete?

Uspeh „Novogodišnje čarolije“ u velikoj meri zavisi i od organizatora događaja tj. Vas. Da bi sve ispalo savršeno te da bi ovaj događaj deca (i ostali prisutni) pamtili celog života neophodno je da razmislite o sledećem:

  • Broj prisutne dece: Naime, praksa je pokazala da neki organiztori (zahvaljujući činjenici da broj dece ne utiče na cenu usluge), pozovu ceo komšiluk i rodbinu. Takav događaj će neminovno ličiti na „podelu paketića u preduzeću“, a „čarolija“ će biti „razvodnjena“ obzirom da Deda Mraz neće moći da se naročito posveti svakom detetu ponaosob već će morati da se obraća grupi / masi.
  • Pripremite decu za ovaj događaj: Ako ste planirali da dolazak Deda Mraza bude iznenađenje za Vašu decu, ne odustajte od te ideje ali ipak razgovarajte sa decom o Deda Mrazu, pričajte im kako je dolazio kod Vas kada ste bili mali te kako postoji mogućnost da se svakog trenutka pojavi i kod njih…
  • Vodite računa o tome ko će od odraslih biti prisutan na događaju: upoznajte ih sa njihovom „ulogom“. Neretko se dešava da npr. neka baka „upropasti“ događaj tako što se uživi u ulogu dečijeg ili Dedamrazovog advokata te na taj način sebe stavi u centar pažnje. Deda Mraz dolazi deci a ne odraslima.

princip-rada

  • Aktivno učestvujte u događaju: Ukoliko su roditelji nezainteresovani (npr. tata nije tata nego kamerman a mama nije mama već je fotograf), deca će se osećati prilično zbunjeno, često i uplašeno neprirodnom situacijom. Fotografisanje sa Deda Mrazom je svakako planirani deo scenarija.
  • Fotografisanje sa Deda Mrazom: Proučite mogućnost uključivanja tajmera na svom fotoaparatu kako bi cela porodica mogla da se slika sa Deda Mrazom. Vodite računa o tome kako ste se obukli, kao i o tome kako izgleda „scenografija“. Jelka treba da se nalazi u pozadini kao „obavezan“ dekorativni element. Takođe, razmislite i o tome gde će sedeti Deda Mraz. Idealno je da to bude stolica ispred ili pored jelke. Ako Deda Mraza smestite u neku zavaljenu sofu, fotografije će biti loše (zbog lošeg ugla snimanja)…

Sve ostalo je na Deda Mrazu 🙂

deda-mraz-u-beogadu

Najbolja usluga. Najbolji glumci. Najbolji kostimi.

TELEFON ZA ZAKAZIVANJE

011/344-62-12

Naši Deda Mrazovi

Deda Mraz br. 1
Deda Mraz za centralni i severni deo grada
Deda Mraz br. 2
Deda Mraz za zapadni deo grada (NBG i Zemun)
Deda Mraz br. 3
Deda Mraz za južni i istočni deo grada
LUX Deda Mraz
Luksuzni kostim
Ukoliko želite LUX uslugu i animaciju koja traje duže od prosečne, angažujte ovog Deda Mraza. NAPOMENA: LUX usluga se naplaćuje 30% više od "standard" usluge.
Zeleni kostim
Retro - tamno zeleno odelo
Ukoliko želite nešto nestandardno ali originalno angažujete Deda Mraza u tamno zelenom odelu. Pre komercijalizacije njegovog lika Deda Mraz je nosio ovakvo odelo. Ono je popularna pojava među elitom u celom svetu. NAPOMENA: Ukoliko želite Deda Mraza u zelenom odelu, prilikom poručivanja usluge to naglasite. Ne podrazumeva se.
Božić Bata
Retro - natural / bež kostim
Ovaj kostim više priliči Božić Bati nego Deda Mrazu ali nije neobično da naručioci insistiraju da im Dea Mraz dođe baš u ovom kostimu. NAPOMENA: Ovaj kostim se nikada ne podrazumeva. Prilikom poručivanja usluge MORATE da naglasite ukoliko želite njega.