princip-rada

Deda Mraz u Vašem domu

Ali ne bilo kakav Deda Mraz

Naši Deda Mrazevi izgledaju stvarno i uverljivo. Ponašaju se shodno svojoj ulozi. Blagi su i dobrodušni, a takve ih deca vole i trče im u zagrljaj!

Kostimi koje nose naši Deda Mrazevi su originalani, svečani i bogati. Prateća oprema naših Deda Mrazeva (džak, zvonca, praporci, sat, ključevi…) pleni dečju pažnju.

deda-mraz-beograd

Novi Sad

Usluge dolaska Deda Mraza na Vašu kućnu adresu pružamo samo na teritoriji gradskog područja Novog Sada.

Beograd

Usluge dolaska Deda Mraza na Vašu kućnu adresu pružamo samo na teritoriji užeg gradskog područja Grada Beograda.

Pismo Deda Mraza

Deda Mraz Vašem detetu može da pošalje i pismo! Pravo, personalizovano, pismo koje stiže klasičnom poštom.

Važno je da znate

Kako izgleda nastup našeg Deda Mraza

Nastup svakog našeg Deda Mraza je taktičan, unapred detaljno isplaniran. Razlikuje se u odnosu na uzrast i broj prisutne dece. Za svaki uzrast postoji detaljno razrađen scenario Dedamrazovog nastupa a ukoliko je grupa mešovita, Deda Mraz će kombinovati različite forme nastupa kako bi bio podjednako interesantan svoj deci.

Šta se očekuje od Vas za vreme i pre Deda Mrazove posete?

Uspeh „Novogodišnje čarolije“ u velikoj meri zavisi i od organizatora događaja tj. Vas. Da bi sve ispalo savršeno te da bi ovaj događaj deca (i ostali prisutni) pamtili celog života neophodno je da razmislite o sledećem:

  • Broj prisutne dece: Naime, praksa je pokazala da neki organiztori (zahvaljujući činjenici da broj dece ne utiče na cenu usluge), pozovu ceo komšiluk i rodbinu. Takav događaj će neminovno ličiti na „podelu paketića u preduzeću“, a „čarolija“ će biti „razvodnjena“ obzirom da Deda Mraz neće moći da se naročito posveti svakom detetu ponaosob već će morati da se obraća grupi / masi.
  • Pripremite decu za ovaj događaj: Ako ste planirali da dolazak Deda Mraza bude iznenađenje za Vašu decu, ne odustajte od te ideje ali ipak razgovarajte sa decom o Deda Mrazu, pričajte im kako je dolazio kod Vas kada ste bili mali te kako postoji mogućnost da se svakog trenutka pojavi i kod njih…
  • Vodite računa o tome ko će od odraslih biti prisutan na događaju: upoznajte ih sa njihovom „ulogom“. Neretko se dešava da neko od starijih ukućana „upropasti“ događaj tako što se uživi u ulogu dečijeg ili Dedamrazovog advokata te na taj način sebe stavi u centar pažnje. Deda Mraz dolazi deci a ne odraslima.
  • Aktivno učestvujte u događaju: Ukoliko su roditelji nezainteresovani (npr. tata nije tata nego kamerman a mama nije mama već je fotograf), deca će se osećati prilično zbunjeno, često i uplašeno neprirodnom situacijom. Fotografisanje sa Deda Mrazom je svakako planirani deo scenarija.
  • Fotografisanje sa Deda Mrazom: Proučite mogućnost uključivanja tajmera na svom fotoaparatu kako bi cela porodica mogla da se slika sa Deda Mrazom. Vodite računa o tome kako ste se obukli, kao i o tome kako izgleda „scenografija“. Jelka treba da se nalazi u pozadini kao „obavezan“ dekorativni element. Takođe, razmislite i o tome gde će sedeti Deda Mraz. Idealno je da to bude stolica ispred ili pored jelke. Ako Deda Mraza smestite u neku zavaljenu sofu, fotografije će biti loše (zbog lošeg ugla snimanja)…

Sve ostalo je na Deda Mrazu 🙂

TELEFON ZA ZAKAZIVANJE

062 15 00 245