Akcijska ponuda

Akcija br. 1

Kostim "Rosseto"

„Roseto“ je jako lep i luksuzan kostim ali ima dve okolnosti koje ga sputavaju da se nađe u kolekciji standardnih kostima za izdavanje:

  • Veličina: Ovaj kostim je nešto manji u odnosu na ostale. Prepravkom smo ga neznatno proširili, naročito pantalone, ali i dalje manji od ostalih. Ukoliko imate više od 100 kg, ne uzimajte ovu akcijsku ponudu u obzir. Dakle, kostim nije baš „S“ veličina ali nije za izrazito krupne muškarce.
  • Boja: Boja ovog kostima je bordo*, sjajna, a materijal je skupoceni pliš, opšiven belim veštačkim krznom duge guste dlake. Međutim, iako su upravo Bordo i Crimson modeli (Crimson = grimizno crvena / crvena joja je „potamnjena“ sa par kapi plave) najtraženiji, ova kombinacija Bordo+Crimson pomalo vuče na ciklamu (iako je i dalje dominantno bordo).
    Ispod se nalaze fotografije ovog kostima pod različitim svetlosnim uslovima kako biste mogli da realno doživite njegovu boju.

Iako smo najpre naveli nejgove mane, valja naglasiti i da je ovo kostim iz Lux kolekcije i da je zaista jako lep i kvalitetan.

Ovaj kostim izdaje se po ceni umanjenoj za 25% u odnosu na cene kostima u našem CENOVNIKU.

Da biste se raspitali o ovom kostimu i eventualno ga rezervisali, pozovite tel: 0643706327

Akcija br. 2

Kostim "Senior"

„Senior“ je jedan od najstarijih kostima u našoj kolekciji ali je jako lepo održavan i repariran. Iako po kvalitetu ne odskače mnogo od ostalih kostima za izdavanje, u procesu reparacije dobio je novu kapu, pantalone i džak čiji materijali se u po jednoj nijansi razlikuju od boje bunde. Bunda je, inače, osnovni element kostima, a svi ostali se smatraju pratećima.

Ispod su fotografije ovog kostima na kojima se može uočiti razlika koju smatramo manom. Dakle, morate baš da se potrudite da je uočite.

 

Ovaj kostim izdaje se po ceni umanjenoj za 20% u odnosu na cene kostima u našem CENOVNIKU.

Da biste se raspitali o ovom kostimu i eventualno ga rezervisali, pozovite tel: 0643706327

Akcija br. 3

OGRANIČENA PONUDA

Ultra lux kombinacije (ispod) po ceni najma standardnog kostima

Crveno-zeleno (ili samo zeleno)

Crveno-zeleno

Kostim iz više delova, a sastoji se od bunde koja je kontrastno ostatku kostima, tamno-zelena. Zamisao dizajnera je da Deda Mraz, pošto uđe u kuću i pozdravi prisutne, skine bundu (i okači je na naslon svoje stolice, kako bi se videla). Deda Mraz ostaje u beloj košulji sa čipkanim manžetnama i crvenom prslučetu.
Pogodnost: Izbegnite znojenje i napad vrućine.

Kombinacija 2: Umesto crvenih, zelene pantalone (+ zelena kapa i jutano-zeleni džak).
Napomena:  Prilikom rezervacije ovog kostima naglasite koju kombinaciju želite.

Bordo-crveno

Bordo-crveno

Za razliku od crveno-zelene i crveno-bež kombinacije, ova bordo-crvena kombinacija predstavlja klasičnu varijantu bez košulje i prslučeta ispod bunde.

Ovo je najtamnija crvena kombinacija u našoj kolekciji i u priličnoj meri „odskače“ od one crvene koja priliči klasičnom Deda Mrazu.

Naš savet je da se raspitate i o drugim našim bordo kombinacijama pre nego što se zaista odlučite za ovu tamnu varijantu.

Crveno-bež (ili samo bež)

Crveno-bež

Ovaj kostim ima krznenu bundu dizajniranu u prirodnim tonovima (svetlije i tamnije bež) prošivenu bordo-crvenim detaljima te opšivenu belim gustim krznom duge dlake. Deluje izuzetno bogato, skupoceno i elegantno. Ispod bunde, kako bi mogao da je skine na događaju, Deda Mraz ima bež košulju u etno stilu i elegantno crveno prsluče.

I ova kombinacija može da bude više ili manje „crvena“ tj. može da bude bliža klasičnom Deda Mrazu (crveno) ili Božić Bati (natur).

Osim klasičnih / standardnih kostima za izdavanje (cena navedena u cenovniku se odnosi na njih), imamo i nekoliko luksuznih i nekoliko neobičnih kombinacija. Ako želite nešto još bolje, nesvakidašnje i neuobičajeno, raspitajte se o tome kod nas telefonom.

Evo jednog „utiska“: Zamislite da vam u kuću uđe Deda Mraz u etno stilu (kostim „prošaran“ elementima narodnih nošnji Srbije, Štajerske, Bavarske, Finske…) On deluje kao da zaista živi u nekom selu. Zamislite Deda Mraza koji nema crvenu bundu već neku „natur“ ili tamno zelenu! na prvi utisak Vam verovatno ne deluje ubedljivo ali uparavo i jeste fora u tome: Taj Deda Mraz deluje kao da je is devetnaestog „uskočio“ u 21. vek i sebi može da da luksuz da, pošto uđe u kuću i pozdravi se s decom i domaćinima, tu bundu i skine (ne samo da mu nebi bilo prevruće što je inače problem svakog Deda Mraza, već i da bi drugim slojem svog kostima oduševio svoju publiku. Ispod bunde, ovakav Deda Mraz nosi belu etno košulju preko koje ima svečani crveni prsluk i, i dalje izgleda jednako „dedamzatoliko“.

Ovaj luksuz sebi ne može da dozvoli Deda Mraz u standardnom kostimu za izdavanje iz razloga što u taj paket ne ulazi „donji sloj“, a i ako naumi da sam nešto iskobinuje, nema crveni prsluk od odela, a i takav prsluk ne ide na panralone sa gumom u pojasu. Lux Deda Mraz nosi fino ukrojene svečane pantalone.

Lux Deda Mraz uvek ima gomilu rekvizita kojom će očarati svoju publiku. Lux Deda Mraz (Lux kostim Deda Mraza) je onaj za koga ćete pričati da je najbolji koga ste ikad videli u životu tj. pravi, a razume se, samo je jedan pravi Deda Mraz, a svi ostali su neke čike obučene u kostim. To znaju čak i deca (da Onaj deda Mraz iz vrtića ili tržnog centra nije pravi).