„Rubin“ kostim Deda Mraza

Акција!

124.000 рсд

Kompletan kostim Deda Mraza:

  • Bunda
  • Brada i perika
  • Kapa
  • Opasač
  • Pantalone
  • Čizme
  • Džak
  • Naočare
  • Praporci
  • Bele rukavice

Veličina: Veliko (cca XXL)

Boja: Perla bela – rubin crvena

 

Опис

Опис

Predstavljamo Vam jedan od najlepših, najelegantnijih i najskupocenijih kostima iz naše kolekcije.


Zamislite trenutak kada Deda Mraz ulazi u vaš dom, donoseći radost i poklone. Sada zamislite da taj trenutak bude još magičniji – uz odelo u prelepom rubinovom tonu!


Hajde da opišemo svu obu eleganciju i otmenost:

Kroj: Kroj je skoro pa klasičan. Nismo mnogo mudrovali osim što smo, kao i uvek, preterali sa krznom (količinom krzna), a kopčanje je dvoredno i izuzetno raskošno.

Boja: Ovo Deda Mrazovo odelo je inspirisano dubokim crvenim nijansama rubina. Ova boja, kao i crvena uopšte, se izuzetno lepo kombinuje sa kontrastnom belom manifestovanoj na krznu ali ni krzno, kao ni štof, nije sasvim belo već ima posebnu „perla“ notu, komplementarnu zlatnoj koja je na ovom kostimu akcentna boja.

Pa ni zlatna nije sasvim zlatna nego je ona čiji naziv se uobičajio kao staro zlato. Zlatna  se manifestuje na kopčama, kićankama i opasaču te na ukrasnoj traci koja obrubljuje sve unutrašnje krznene deleove. Ova zlatna je odabrana u toj karakterističnoj nijansi u meri u kojoj crvena nije crvena (scarlet) niti je bela bela (clean white).

Štof: Microfabric ili mikrofiber spada u red veštačkih tkanina izuzetne finoće. Mikrofiber je vlakno čiji je prečnik jednak jednoj petini prečnika ljudske dlake (pet mikrona u prečniku). Asocira na pliš ali nije što olakšava održavanje ovog kostima. Iako će svi biti uvereni da jeste pliš (niko ga baš neće opipavati), a vi ćete delovati uredno jer je ovo „pet friendly“ tkanina. Pitate se „kakve veze sa životinjama ima Deda Mraz?!“ e, pa ima! I to baš njegov kostim koji je 1/4 krznen. Nema tog krzna koje se ne linja u nekoj meri, a ono što vi nikako ne želite je da izgledate ulinjano što bi pravi pliš jedva dočekao 🙂

Krzno: Ovo znak po kojem smo prepoznatljivi. Na krznu ne štedimo! Naime, na većini komercijalnih modela kostima Deda Mraza, upravo je krzno „slaba tačka“. Ono je preskupo pa, da bi kostim bio ekonomičan, kreatori i proizvođači prave kompromise na način što koriste manje količine krzna i krzna lošijeg kvaliteta.

Detalji: Detalji su mat staro-zlatni, a osim ukrasne čipkaste trake, tu su i kopče kojih ima bar jedna više nego što je praktično potrebno. Ove kopče je teško i definisati obzirom da nisu uobičajene. Nešto slično postoji u kraljevskim odeždama evropskih monarhija ali u pitanju je Cheongsam – ručno rađeni detalj od kose trake. U istom stilu je i opasač ovog kostima koji, kada ga nosite*, pokriva jednu od kopči kada ga nosite.

* Kada ga nosite: Dakle, ne morate ni da ga stavite preko bunde. Razmislite, i sigurno će Vam se dopasti, ideja da ga stavite preko pantalona i košulje, a da bundu ni ne zakopčavate. Na ovaj način nećete biti ništa lošiji Deda Mraz a moći ćete da se ventilirate i sprečite prekomerno znojenje koje vam je zagarantovano u bundi u zatvorenom prostoru. Na ovaj način ćete se i vi osećati komotnije i prijatnije a i sačuvaćete svoj kostim. Bundu čak, u nekom momentu, možete i da skinete. biće to čak i poželjno ako uz kostim nabavite i „Extender“ paket opreme u kojoj ćete, takođe, želeti da se prikažete i šepurite. Vaša klijentela će biti ne fascinirana nego zaprepašćena jer zasugurno, ali zasigurno, čak ni u filmu, nisu videli tako moćnog Deda Mraza!

Рецензије (0)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „„Rubin“ kostim Deda Mraza“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may also like…