Kostim Deda Mraza – „Hermilion“ – USKORO

Акција!

121.000 рсд

Ovaj kostim je trenutno u fazi izrade zbog čega su dostupne samo fotografije materijala od kojih će biti izrađen i modela/prototipa po kom će biti skrojen.

Ukoliko ste zainteresovani baš za ovaj model, kontaktirajte nas unapred zbog rezervacije.

Napomena: Kostim koji služi kao prototip na sebi ima drugačije krzno dok će na novom kostimu biti hermelin krzno.


Kompletan kostim Deda Mraza:

  • Bunda
  • Brada i perika
  • Kapa
  • Opasač
  • Pantalone
  • Čizme
  • Džak
  • Naočare
  • Praporci
  • Bele rukavice

Veličina: Veliko (cca XXL)

Boja: Perla bela – Scarlet crvena

 

Available on backorder

Категорија: Ознаке: , ,
Опис

Опис

Ime ovog kostima skovali smo od reči „Hermelin“ i „Lion“.

Hermellin je, inače lasica sa najprefinjenijim krznom na svetu a lion/lav je kralj!

Hermelin je, inače, naziv za prefinjeno kraljevsko krzno koje monarsi koriste na svojim najsvečanijim i ceremonijalnim odeždama. to je, u suštini, krzno jedne vrste lasice koja zimi ima sasvim belu, a leti braon boju. Boja krzna zavisi od doba godine kada lasica prestaje da bude životinja, a postaje modni detalj. Užas! Složićete se! Međutim, srećom po lasice, postoji veštačka tkanina koja fantastično dobro imitira hermelinovo krzno. Mi, naravno, koristimo veštačku varijantu 🙂

I dalje je to kraljevsko krzno koje vas kao Deda Mraza čini naročito estetičnim i otmenim.

Naš „hermelin“ je perla beo sa sedefastim sjajem, pahuljasto je i mekano na dodir, što doprinosi sveukupnom toplom i prijatnom izgledu kostima. Ima za cilj da izgleda luksuzno i bogato, što doprinosi magičnom utisku Deda Mraza. Osim što je ovo krzno tako prefinjene mekoće i izgleda, ima još jednu neobičnu karakteristiku, a to je reljefnost. Krzno je šišano tako da po sebi ima bregovitu teksturu što ga čini naročito neobičnim.

Tkanina od koje je sašiven ostatak kostima je pet friendly mebl mikrofiber čija karakteristika je antistatičnost na dlake kućnih ljubimaca, a u našem slučaju, na dlake krzna kojim je kostim opšiven. Dakle, sada vam je jasno koliko je u celoj ovoj „priči“ važno i neophodno znanje i iskustvo naših kreatora. Naši kostimi nisu samo prelepi već su, i praktični, a „lepota je u oku posmatrača“ dakle floskula koja „u prevodu“ znači da dopadljivost kreira utisak.

I najlepši kostim koji je ulinjan neće kreirati utisak poželjnosti već neku vrstu odbojnosti i gađenja. Sa našim kostimom to nikada neće biti slučaj!

Рецензије (0)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kostim Deda Mraza – „Hermilion“ – USKORO“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may also like…