Čizme Deda Mraza – veličina 47,5

Акција!

8.200 рсд

Vodootporne čizme za Deda Mraza, idealne za rad na niskim temperaturama i snegu, dostupne u maksimalnoj veličini (47,5 po domaćim standardima), ali numerisane kao 46 za strana tržišta, što rezultira manjom numeracijom.

Izrađene od 100% kaučuka s unutrašnjim filcom za toplinu, ove čizme su neophodne za aktivnosti na otvorenom.

Preporučujemo Deda Mrazovima da odaberu broj veće čizme nego što obično nose kako bi imali dovoljno prostora za dodatne uloške ili vunene čarape tokom rada napolju.

Visina čizama  je 44 cm.

Категорија:
Опис

Опис

Zagazite hrabro u zimsku sezonu u ovim originalnim dedamrazovskim čizmama! Izrađene s posebnom pažnjom za vaše udobno i sigurno kretanje u svim vremenskim uslovima, ove čizme su vaš najbolji saveznik za svaku prazničnu avanturu.

Naša kolekcija vodootpornih čizmi Deda Mraza nije samo funkcionalna, već i šarmantna. Izrađene su od 100% prirodnog kaučuka, podstavljene, ove čizme su dizajnirane da izdrže i najizazovnije okolnosti, čineći vaše putovanje „kroz sneg i led“ bezbrižnim i udobnim.

Ne dozvolite da vas brz dolazak naredne sezone iznenadi – nabavite svoj par čizama Deda Mraza i budite spremni za sve zimske izazove! Sve što trebate da uradite je da ih dodate u korpu i spremni ste za novu avanturu!

Рецензије (0)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Čizme Deda Mraza – veličina 47,5“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may also like…