Čizme Deda Mraza – veličina 46,5

Акција!

8.200 рсд

Veličina:(46,5 po domaćem standardu) ali su numerisane brojem 45 obzirom da su rađene za strano tržište, pa otuda dolazi ova razlika.

Materijal: 100% kaučuk. S unutrašnje strane podstavljene filcom (topao materijal).

Категорија:
Опис

Опис

Deda Mraze, jeste li rešili da imate sezonu za pamćenje? Onda je vreme da podignete svoj kostim na najviši nivo sa ovim pravim dedamrazovskim čizmama! Autentične su i dočaravaju izgled prepoznatljivog stila Deda Mraza, tako da ćete u trenu biti spremni za dolazak zimskih praznika.

Posvećeni smo stvaranju savršenih kostima za Deda Mrazove! Ovaj jako važan, ali često zanemaren, deo kostima pomaže svaki vaš nastup bude poseban. Uz dobar kostim i bradu, ove čizme obezbeđuju vam autentičan izgled od glave do pete… doslovno!

Ne štedite na stilu! Ulaganje u imidž se uvek isplati.

AUTENTIČNI DETALJI: Dakle, po čemu se ove čizme ističu od običnog para crnih čizama? To je obrub od najkvalitetnijeg, snežno belog veštačkog krzna, red crvenih resica, mašna od „zlatne“ čipkane trake i po jedan poveći praporac da zveckate kada koračate!  Ovaj dizajn zaista dočarava legendarni izgled Deda Mraza i savršeno pristaje uz bilo koji dedamrazovski kostim.

Рецензије (0)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Čizme Deda Mraza – veličina 46,5“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may also like…