Kostim Deda Mraza – „Amsterdam Burgundy Silver double fur“ (extra veliko) -PRODATO

Акција!

98.000 рсд

Kompletan kostim Deda Mraza:

 • Bunda
 • Brada i perika
 • Kapa
 • Opasač
 • Pantalone
 • Čizme
 • Džak
 • Naočare
 • Praporci
 • Bele rukavice

Veličina: Veliko (cca 4XL-) (minus iza oznake 4XL znači da kostim, iako je izrazito velik, ipak nije samo za izrazito krupne i visoke muškarce. Deda Mraz je baš takav, a ako Vi niste „dedamrazovske“ građe ipak razmislite o ovom kostimu koji će Vam biti taman kada ispod njega ubacite npr. veštački stomak.)

Boja: Bordo crvena

Нема на залихама

Категорија:
Опис

Опис

Pojasnimo ime kostima rečima.

Amsterdam: Vrsta tj. naziv tkanine od koje je izrađen veći deo kostima, izrazitog kvaliteta.

Burgundy: boja kostima (iako je prva asocijacija na vino, dakle „vinsko crvena“, ipak, „Burgundy“ se na srpski prevodi kao Bordo (po francuskom gradu Bordou / Bordeaux, opet zbog čuvenog vina koje se tamo proizvodi premda Bordo nije u Burgundiji).

Silver: detalji (dugmad i kopče) koje kostimu daje notu posebnosti i luksuza. Možda ste na nekim kostimima (npr. ovom) primetili istu ovakvu ali zlatnu dugmad. Neka vas ne čudi zašto je „zlato“ na jeftinijem a „srebro“ na najluksuznijem komadu koji imamo u ponudi. Silver tonovi idu uz hladnoću, severni pol i „zaleđeno kraljevstvo“ 🙂

 

Ovaj model ima čak dva reda krzna:

 • Osnovno: Snežno belo koje je dominantno i
 • Akcentno: bordo s prelivom  / Rouge Bordeaux l’ombre

Duplo krzno na kostimu je megalomanija i ništa više! Eto, zasigurno i sami znate da ni jedan Dedamrazovski kostim na svetu verovatno nema dva krzna na sebi. Ovaj ima! Ideja kreatora je megalomanija. ona, ponekad, naročito u psihijatriji, ima čak i negativnu konotaciju obzirom da se definiše kao narciosidni poremećaj ličnosti, a najčešće se manifestuje kroz pojavu misli i maštanja o sopstvenoj nadmoći, precenjivanju sebe: uobraženost i grandomanija. 🙂

Ipak, ne brinite se za sebe ako ste se zagledali u ovaj kostim 🙂 To je kostim Deda Mraza, a on baš i jeste takav, pre svega nadmoćan, veličanstven i „nedodirljiv“.

Krzno (osnovno, belo)) na ovom kostimu je izuzetno kvalitetno, ekstremno čupavo, izrazito guste duge dlake, snežno bele nijanse. Zahvaljujući ovako bujnom krznu na čijoj količini se nije štedelo, naprotiv, preterivalo se, kao i relativno krutoj debeloj tkanini, izgledaće značajno krupnije nego što jeste u stvarnosti.

Krzno na kostimu Deda Mraza ima poseban značaj iuvek je pažljivo odabrano. Evo nekoliko razloga zašto krzno na Deda Mrazovom kostimu treba da bude bujno, gusto i obilno:

 1. Autentičnost i Magija: Bujno krzno čini Deda Mraza prepoznatljivim i magičnim. Kada deca vide Deda Mraza u kostimu sa gustim krznom (a uglavnom je krzno mana tj. nedostatak većine kostima na tržištu), to dodatno pojačava osećaj čarolije i prazničnog duha.
 2. Toplina i Realizam: Krzno pruža osećaj topline i udobnosti. Deda Mraz provodi mnogo vremena napolju, pa mu krzno pomaže da se zaštiti od hladnoće. Gusto krzno takođe doprinosi realizmu kostima.
 3. Estetika i Impresija: Bujno krzno čini Deda Mraza impozantnim i dostojanstvenim. Kada Deda Mraz ulazi u prostoriju, raskošno krzno na njegovom kostimu ostavlja snažan utisak na decu i odrasle.
 4. Detalji i Kvalitet: Kvalitetno krzno dodaje dubinu i teksturu kostimu. Naši ručno izrađeni kostimi Deda Mraza uvek imaju pažljivo odabrano krzno koje se dodatno podvrgava kozmetičkim tretmanima kako bi izgledalo što realističnije.
 5. Tradicija i Očekivanja: Deda Mraz je ikona praznika, i ljudi imaju određena očekivanja kada ga vide. Bujno krzno je deo te tradicije i doprinosi celokupnom doživljaju.

U našoj radionici, svaki Deda Mrazov kostim je pažljivo izrađen sa ljubavlju i strašću. Krzno je odabrano sa posebnom pažnjom kako bi svaki Deda Mraz bio nezaboravan i autentičan. 🎅🔔


Štof je tamno crvene boje (Bordo ili Burgundska crvena) a to je 100% crvena (Scarlet crvena) u izvesnoj meri pomešana sa braon, a „začinjena“ sa par kapi ljubičaste.

Razlog za izbor tamno crvene je fotogeničnost. Godinama unazad smo primetili da korisnici naših usluga masovno traže i priželjkuju jedan od kostima iz naše ponude koji smo, poput nužnog zla, sašili od bordo pliša obzirom da „scarlet“ nijanse nije bilo u ponudi.

Rešili smo da sašijemo još nekoliko takvih i odmah smo ih prodali. Nastavljamo u tom pravcu ali ne preterujemo.

Više informacija o našim ručno izrađenim kostimima Deda Mraza možete pronaći na našem sajtu.

 

Рецензије (0)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kostim Deda Mraza – „Amsterdam Burgundy Silver double fur“ (extra veliko) -PRODATO“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may also like…