Kostim Deda Mraza – „Amsterdam Burgundy Gold“ (extra veliko)

Акција!

89.000 рсд

Kompletan kostim Deda Mraza:

 • Bunda
 • Brada i perika
 • Kapa
 • Opasač
 • Pantalone
 • Čizme
 • Džak
 • Naočare
 • Praporci
 • Bele rukavice

Veličina: Veliko (cca 4XL-) (minus iza oznake 4XL znači da kostim, iako je izrazito velik, ipak nije samo za izrazito krupne i visoke muškarce. Deda Mraz je baš takav, a ako Vi niste „dedamrazovske“ građe ipak razmislite o ovom kostimu koji će Vam biti taman kada ispod njega ubacite npr. veštački stomak.)

Boja: Bordo crvena

Категорија: Ознака:
Опис

Опис

Pojasnimo ime kostima rečima.

Amsterdam: Vrsta tj. naziv tkanine od koje je izrađen veći deo kostima

Burgundy: boja kostima (iako je prva asocijacija na vino, dakle „vinsko crvena“, ipak, „Burgundy“ se na srpski prevodi kao Bordo (po francuskom gradu Bordou / Bordeaux, opet zbog čuvenog vina koje se tamo proizvodi premda Bordo nije u Burgundiji).

Gold: Ukrasna traka koja kostimu daje notu posebnosti i ekstravagancije.

Krzno (veštačko) na ovom kostimu je izuzetno kvalitetno, ekstremno čupavo, izrazito guste duge dlake, snežno bele nijanse. Zahvaljujući ovako bujnom krznu na čijoj količini se nije štedelo, naprotiv, preterivalo se, kao i relativno krutoj debeloj tkanini, izgledaće značajno krupnije nego što jeste u stvarnosti.

Krzno na kostimu Deda Mraza ima poseban značaj iuvek je pažljivo odabrano. Evo nekoliko razloga zašto krzno na Deda Mrazovom kostimu treba da bude bujno, gusto i obilno:

 1. Autentičnost i Magija: Bujno krzno čini Deda Mraza prepoznatljivim i magičnim. Kada deca vide Deda Mraza u kostimu sa gustim krznom (a uglavnom je krzno mana tj. nedostatak većine kostima na tržištu), to dodatno pojačava osećaj čarolije i prazničnog duha.
 2. Toplina i Realizam: Krzno pruža osećaj topline i udobnosti. Deda Mraz provodi mnogo vremena napolju, pa mu krzno pomaže da se zaštiti od hladnoće. Gusto krzno takođe doprinosi realizmu kostima.
 3. Estetika i Impresija: Bujno krzno čini Deda Mraza impozantnim i dostojanstvenim. Kada Deda Mraz ulazi u prostoriju, raskošno krzno na njegovom kostimu ostavlja snažan utisak na decu i odrasle.
 4. Detalji i Kvalitet: Kvalitetno krzno dodaje dubinu i teksturu kostimu. Naši ručno izrađeni kostimi Deda Mraza uvek imaju pažljivo odabrano krzno koje se dodatno podvrgava kozmetičkim tretmanima kako bi izgledalo što realističnije.
 5. Tradicija i Očekivanja: Deda Mraz je ikona praznika, i ljudi imaju određena očekivanja kada ga vide. Bujno krzno je deo te tradicije i doprinosi celokupnom doživljaju.

U našoj radionici, svaki Deda Mrazov kostim je pažljivo izrađen sa ljubavlju i strašću. Krzno je odabrano sa posebnom pažnjom kako bi svaki Deda Mraz bio nezaboravan i autentičan. 🎅🔔

Više informacija o našim ručno izrađenim kostimima Deda Mraza možete pronaći na našem sajtu.

 

Рецензије (0)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kostim Deda Mraza – „Amsterdam Burgundy Gold“ (extra veliko)“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may also like…