NOVO I POPULARNO:

SKAJPOVANJE SA DEDA MRAZOM

Poziv sa Severnog pola i razgovor sa Deda Mrazom uživo – neprocenjivo iskustvo!

Iz autentičnog ambijenta Deda Mrazove kuće, Deda Mraz vernog izgleda, animiraće vašu decu 15 do 20 minuta (u zavisnosti od njihovog strpljenja/uzrasta).

Deca će uživati u ovom, za njih veoma posebnom događaju, a pamtiće ga i prepričavati ga tokom celog života!

Deda Mraz u kućnoj poseti je predivno iskustvo koje, takođe, možemo da Vam upriličimo ali ova usluga je dostupna samo na užem gradskom području Beograda i značajno je skuplja u odnosu na vrlo slično iskustvo koje obezbeđuje video poziv Deda Mraza.

Ne zaboravite, Video poziv je samo jedna od usluga našeg servisa. Razmislite da li vam je, možda, interesantnija usluga Pismo + video poruka Deda Mraza.

Doživljaj za celu porodicu

U razgovoru sa Deda Mrazom poželjno je da učestvuje cela porodica, a naručilac usluge treba, unapred, da Deda Mrazu „oda“ po neku „tajnu“ o svakome, naročito o deci, kako bi animacija bila što uzbudljivija. Takođe, Deda Mraz treba da zna dečije novogodišnje želje i/ili poklone koje ste im kupili ili nameravate da ih kupite.

Potpuno drugačiji doživljaj Deda Mraza

Deda Mraz na kakvog niste navikli. Javlja se iz idile svog toplog doma na Severnom polu, okružen interesantnim detaljima, u društvu svog ljubimca Zeće.

Pri ruci mu je pregršt rekvizita i pomagala kojima će animirati celu porodicu i uveriti vas da „čarolija“ zaista postoji!

Bolja kontrola situacije

Po nekada se, sasvim mala deca plaše neobičnog bradatog stranca u svom prostoru a velika deca ga posmatraju iz prevelike blizine tražeći lastiš u bradi… Sve ovo nije moguće kada je u pitanju video link, obzirom da Deda Mraz ima savršenu kontrolu situacije.

A kako Deda Mraz deli poklone online?

I za ovaj „problem“ postoji lepo rešenje! Iznaneđenje istim poklonima uslediće čak dva puta: Prvi put kada Deda saopšti da zna šta su deca poželela, a drugi put kada kaže da je još jutros poslao patuljka Stidljivka da odnese poklone, te zamoli decu da pogledaju da pokloni, slučajno, nisu ispred vrata pošto se Stidljivko stidi da uđe.

Druga opcija je da Deda zamoli decu da se strpe do novogodišnje noći kada će im, tradicionalno, poklone ostaviti ispod jelke.

Dostupnost na svakom mestu

Ova usluga je dostupna svima a ne samo porodicama koje žive u užem gradskom jezgru Beograda, Pančeva ili Novog Sada.

Ukoliko živite u nekom drugom gradu ili selu, na žalost, naši Deda Mrazovi fizički ne mogu da stignu do Vas i jedino rešenje je da Deda Mraz „dođe“ video linkom.

Deda Mraz, na ovaj način, može da se pojavi kod Vas, takoreći, kad god poželite. U bilo koje vreme i na bilo kom mestu na svetu.

50% niža cena usluge

Cena je upola manja od cene usluge „Deda Mraz kod Vas“ ali, opšti utisak, doživljaj i zadovoljstvo su na približno istom nivou.

Važno je da znate

Kako funkcioniše ovaj servis:

  • Preuzmite neku od aplikacija, Skype ili Viber, na svoj mobilni uređaj ili računar (preporučujemo kombinaciju Skype + računar kako bi ugođaj bio potpuniji). Ove aplikacije su BESPLATNE!

  • Pozovite nas i zakažite termin Deda Mrazovog poziva. Pozivom na 011/344-62-12, naš operater će, shodno Vašim željama, predložiti odgovarajući slobodan termin i dati Vam instrukcije kako da se pripremite, te koje i kakve podatke o deci biste trebali da pošaljete Deda Mrazu kako bi animacija bila autentičnija. Takođe, dobićete i instrukcije za plaćanje ove usluge. Predlažemo da nam ostavite br. telefona, email adresu na koju ćemo Vam poslati sve instrukcije te Skype adresu na koju će Vas Deda Mraz pozvati u dogovoreno vreme.

  • Usluga Video poziv Deda Mraza se plaća uplatnicom (iznos već od 1.400 RSD u zavisnosti od izabranog termina), u banci, pošti ili pomoću aplikacija m-banking ili e-banking.