Oglas za posao Deda Mraza

Postanite naš Deda Mraz

Budite naš Deda Mraz

Osim odlične zarade, garantujemo i najzabavnije radno mesto na svetu!


Datum: 16. okt. 2018.

Naziv radnog mesta: Deda Mraz

Broj slobodnih radnih mesta: 2
Lokacija: Beograd, Novi Sad

Agencija za izdavaštvo „Interact“ raspisuje konkurs za radno mesto „Deda Mraz“  na određeno vreme.

Uslovi radnog mesta

  • Najveselije radno mesto na svetu sa 0% stresa;
  • Više nego odlična zarada (ili honorari);

posao-deda-mraza

Zahtevi

  • Moraš da budeš pošten i dobar čovek: Deda Mraz je ličnost koja je sinonim za dobrotu. I ti po karakteru moraš da budeš dobar, nesebičan, prijatan, human…
  • Godine nisu bitne: ne moraš da imaš 60+ godina. Ne moraš da imaš dugu sedu bradu niti veliki stomak (ukoliko imaš, utoliko bolje ali zaista nije presudno). Ostale karakteristike i osobine kao što su komunikativnost, ozbiljnost, stav i autoritet su važnije od fizičkih. Naši kostimi i maske učiniće te potpuno originalnim Deda Mrazom bez obzira na godine i stas.
  • Radno iskustvo nije potrebno: Ne moraš da budeš glumac, animator ili vaspitač po struci ali moraš da budeš komunikativan, kulturan, prijatan i veseo čovek te da poseduješ umeće ophođenja sa decom. Ako si dobar animator u društvu i često si u centru pažnje, moguće je da jesi dobar kandidat za posao Deda Mraza. Pokušaj!
  • Moraš da budeš spretan, brz, jak i izdržljiv: Ovo nije posao za slabiće i mlakonje. Deda Mraz je spretan čovek, brz, tačan… Moraš da budeš u dobroj formi i kondiciji. Ovo je težak posao. Osim što Deda Mraz ima puno posla, on radi i radi „prekovremeno“. Fizička snaga i izdržljivost trebaće ti jer ćeš po nekada da radiš i 12 sati dnevno ali i npr. u momentu kada ti u krilo sedne cela porodica: tata od 120 i mama od 90 kg. Decu povrh njih ne računaj. Pritom si obučen u bundu u kojoj ti je nepodnošljivo vruće…
  • Moraš da budeš mentalno stabilan: Deda Mraz mora da bude miran i staložen tip. Ukoliko si isuviše temperamentan, eksplozivan, burno reaguješ situacije kao što su nepravda ili omalovažavanje (od strane klijenata. Ne dešava se ali nije isključeno), ukoliko te nerviraju nestašna deca i sl., ovo nije posao za tebe.
  • Moraš da budeš aktivan vozač i da poseduješ sopstveni automobil: Da bi stigao sa jednog kraja grada na drugi, moraš da budeš mobilan i snalažljiv kao irvas.

Način aplikacije

Ukoliko ispunjavaju gorenavedene uslove, kandidati mogu da nam se jave telefonom na 063/370-427 (Miroslav) ili da pošalju prijavu u elektronskoj formi, e-mailom na adresu zakazivanje@dedamraz.org sa naznakom „Prijava za posao Deda Mraza“.


deda-mraz-zaposlenje

Profil poslodavca

Agencija Interact je servis za iznajmljivanje Deda Mraza koji se bavi poslovima pružanja usluga izdavaštva, edukacije, animacije i srodnim poslovima.