Šta još treba da znate o dolasku Deda Mraza

Deda Mraze, ove godine želim da postanem Jutjuber sa puno subskrajbera

Deda Mraz se svake godine suočava sa sve neobičnijim zahtevima dece koja mu pišu pisma ili na uvo šapuću svoje Novogodišnje želje.

Zato, Deda Mraz ima obavezu i ni malo naivan posao da se tokom godine informiše o novim trendovima, aktuelnim igračkama crtaćima, slengom… Zamislite da Deda Mraz ne zna šta su Gormiti., Nerf, Frozen, Stormtrooper, Bratzlillaz ili toliko traženi Lego Star wars galactic empire battle pack… Bilo bi to strašno a Deda Mraz nebi ispunio ono što se od njega očekuje. Definitivno, zauvek su prošla vremena kada su deca od Deda Mraza očekivala šareni lilihip i slatkiše. Naprotiv, slatkiši su u modernom vremenu postali nepoželjni, nezdravi, čak i zabranjeni u nekim slučajevima.

Vremena se menjaju a Deda Mrazu se, uprkos godinama, valja prilagođavati.

I tako, jednoga dana, dođoh u posetu kod dečaka Pavla koji mi je pisao da mu je jedina želja da do naredne Nove godine postane poznati YouTube-r sa velikim brojem Suubscriber-a. Kako mučeni Deda Mraz da ispuni ovu želju odim da posavetuje dete da, za početak, napravi svoj YouTube kanal i snimi neki interesantan video 🙂