Šta još treba da znate o dolasku Deda Mraza

Deda Mraz za VIP klijente

Usluga „Deda Mraz za VIP klijente“ podrazumeva prethodno potpisivanje Ugovora o poverljivosti između Vas kao klijenta i Deda Mraza tj. fizičkog lica koje servisira uslugu animacije – „Dolazak Deda Mraza“.

Ovaj ugovor je dodatna garancija poverljivosti koja i formalno-pravno garantuje da ni jedna informacija, iskustvo ili utisak neće biti dostupan javnosti, naročito medijima. Napomnjemo da je diskrecija uvek zagarantovana (i bez potpisivanja Ugovora o poverljivosti) ali, ukoliko klijent želi da se osigura i na ovakav način, i to je moguće.

Šta klijent još dobija potpisivanjem Ugovora o poverljivosti

VIP klijentima se smatraju uglavnom javne ličnosti koje, osim što žele da štite svoju privatnost, imaju potrebu da znaju ko se krije ispod „maske“ Deda Mraza – ko im ulazi u kuću i sl. Ugovorom o poverljivosti klijentu su dostupni: Ime, prezime, JMBG i adresa stanovanja lica koje glumi Deda Mraza.

deda-mraz-za-vip-klijente

Ova usluga naplaćuje se 30% više u odnosu na cenu koju definiše Cenovnik za usluge dolaska Deda Mraza.

Ugovor se zaključuje / potpisuje pre pružanja usluge (uglavnom nekoliko dana pre dolaska Deda Mraza) i tada klijent ima priliku da upozna Deda Mraza, iznese mu svoje posebne zahteve, upozna ga sa obezbeđenjem kuće sa kojim se Deda Mraz dalje dogovara o pojedinostima i detaljima u vezi sa dolaskom Deda Mraza (obzirom da je često deo scenarija da Deda Mraz sam ulazi u dvorište, po nekad u kuću ulazi preko terase u prizemlju i sl.).

Ukoliko su Vam je neophodne, iskoristite mogućnosti koje pruža usluga „Deda Mraz za VIP klijente“.


Preuzmite ugovor o poverljivosti informacija.