Fotografisanje sa Deda Mrazom

Usluga „Dolazak Deda Mraza + fotograf“

Dolazak Deda Mraza u Vaš dom je retka prilika obzirom da se događa najviše jedanput godišnje. Lepo je, osim utisaka, za sećanje sačuvati i fotografije.

Usluga „Dolazak Deda Mraza + fotograf“ podrazumeva dolazak fotografa u Vaš dom neposredno pred dolazak Deda Mraza (15-ak minuta) kako bi napravio lepe porodične fotografije (bez Deda Mraza).

Deci slobodno možete da kažete da će doći fotograf da se slikate, pored jelke, lepo obučeni… Sesiju fotografisanja prekinuće zvonjava zvončića i praporaca ispred vaših vrata…

Fotograf će nastaviti sa radom i ostaće u kući do kraja „predstave“ a potom će otići, nekoliko minuta pošto ode i Deda Mraz. Naizgled, njih dvojica nemaju veze jedan sa drugim. Štaviše i fotograf će biti zatečen Deda Mrazovom pojavom… I Deda Mraz, možda, u nekom trenutku upitati ko je „stranac“ sa fotoaparatom u ruci…

Sve uspešno snimljene fotografije biće Vam isporučene sutradan ili po dogovoru, elektronskim putem.

Osim iskustva sa pravim Deda Mrazom, imaćete i lepe foto uspomene.

CENA: Usluga „Dolazak Deda Mraza + fotograf“ košta duplo u odnosu na cenu za uslugu „Dolazak Deda Mraza“ koja je data u zvaničnom cenovniku obzirom da su u tom slučaju angažovana dva člana naše ekipe.